fbpx

Sport & fun kamp Medosport

Još jedna novost iz kampa Medosport!

U terminu 02. – 06.09. organiziramo veseli kamp povodom početka školske godine! U ovih pet dana ćemo planinariti, kupati se, posjetiti adrenalinski park, rudariti, istraživati i najvažnije od svega ponovno se odlično zabaviti!

TERMIN: 02. – 06.09.

PROGRAM: 
02.09. Sljeme 
Prvi dan vas vodimo u pravu planinarsku avanturu. Nalazimo se u 8:15 na Mihaljevcu te ZETovim autobusom u 8:30 krećemo prema vrhu Medvednice. Kod Šumarevog puta prema vrhu nastavit ćemo pješice, te usput posjetiti Šumarev grob i izvor potoka Bliznec. Dolaskom na vrh odmorit ćemo se uz ukusan ručak u restoranu Vidikovac i uživati u pogledu na Zagorje. Nakon kratkog odmora slijede sportske aktivnosti: nogomet, badminton, odbojka, frizbi… Oko 15 sati uputit ćemo se prema autobusnoj stanici, i ZETovim autobusom spustiti do Mihaljevca. Planirano vrijeme povratka na Mihaljevac je 15:30.

03.09. Aqua Vivae
Današnji dan rezerviran je za valove, tobogane i kupanje! Polazak je u 8 sati s parkinga Doma sportova. Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijeli dan uz pauzu za ručak. Polazak prema Zagrebu planiran je oko 15 sati, a dolazak na parking Doma sportova oko 16 i 30.

04.09. Vision land paintball
Treći dan rezerviran je za odlazak u adrenalinski park. Polazak je u 8 sati s parkinga Doma sportova, a povratak oko 16 i 30. Aktivnosti u ovom danu su: paintball, ljudski stolni nogomet, vožnja autića, penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo… Za paintball ćemo koristiti opremu prilagođenu djeci, tzv. Low impact markere (puške za paintball), tako da ne morate brinuti o modricama-neće ih biti. Naravno, korištenje zaštitne opreme biti će obavezno. Ljudski stolni nogomet igra se na za to posebno izgrađenom igralištu dimenzija 10×5,5 metara, te je replika igre “stolni nogomet” u prirodnoj veličini. Biti će to nezaboravna zabava uz puno smijeha i navijanja! Auto utrke auto-biciklima “Berg” biti će još jedna uzbudljiva aktivnost ovog dana! Kakav bi ovo kamp Medosport bio da nemamo malo i sporta? Za penjanje na umjetnu stijenu koristiti ćemo atestiranu alpinističku opremu prilagođenu djeci, dok će vas iskusni treneri provesti kroz tajne streličarstva. U pauzi od aktivnosti odmoriti ćemo se uz ukusan ručak. Očekivani povratak na parking Doma sportova je oko 16 i 30.

05.09. Rudnik sv. Barbara i Etno farma Mirnovec
Današnji dan rezerviran je za posjet rudniku sv. Barbara. Naš autobus kreće u 8 sati s parkinga kod Doma sportova prema Rudama i rudniku sveta Barbara. U centru Ruda dočekati će nas vodič te ćemo se laganim hodom uputiti prema rudniku.  Tijekom obilaska saznati ćemo sve zanimljivosti o bogatoj prošlosti i tradiciji rudarenja u Rudama te geološkoj raznolikosti uz zorne prikaze stijena i minerala. Možda susretnemo i bergmane, patuljasta bića koja su se kretala nekadašnjim rudarskim rovovima i ometala rudare u svakodnevnim poslovima. Nakon obilaska slijedi nam radionica na kojoj ćemo saznati kako se radi najpoznatiji rudarski kolač na svijetu – rudarska greblica. Nakon radionice otići ćemo na ručak na “Etno farmu Mirnovec”. Poslije ručka slijedi slobodno vrijeme za sportske igre. Planirani polazak za Zagreb je oko 15 sati, te je očekivani povratak u 16 i 30 na parking Doma sportova.

06.09. Terme Jezerčica
Zadnji dan našeg veselog kampa rezerviran je za još jedno kupanje! Naš autobus kreće u 8 sati s parkinga kod Doma sportova prema Termama Jezerčica! Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijeli dan uz pauzu za ručak. Očekivani povratak je u 16 i 30 na parking Doma sportova.

CIJENA: 850kn

U cijenu je uključeno:

  • program, vodstvo i ručak na Sljemenu, karta ZET autobus,
  • ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
  • posjet Vision land paintballu sa svim aktivnostima i ručkom (sokovi, grickalice, pizza, torta),
  • ulaznica za rudnik sv. Barbara i radionica, degustacija rudarske greblice
  • ručak na “Etno farmi Mirnovec” (juha, pohano i pomfri, palačinke)
  • ulaznica u Terme Jezerčica i ručak (juha, ražnjići i pomfri, salata, kolač),
  • prijevoz autobusom Aqua Vivae, Vision land paintball, rudnik sv. Barbara, Etno farma Mirnovec, Terme Jezerčica,
  • osiguranje,
  • cjelodnevni nadzor i pratnja,
  • organizacija i animacija.