Proljetni kamp

Vrijeme je za proljetne praznike i veseli proljetni kamp za djecu 6 – 14 godina!

Četiri nezaboravna dana za odmor od školskih obaveza.

TERMIN: 19.04. – 22.04.2022.

PROGRAM: 
19.04. Sljeme 
Prvi dan vas vodimo u planinarsku avanturu i vožnju novom gondolom.
Nalazimo se u 8:15 na desnom parkiralištu. Laganom šetnjom krenut ćemo prema gondoli, isprobat ćemo atrakcije ispred žičare (penjanje na medvjeda) te se u 9 sati ukrcati u gondole i krenuti prema vrhu Medvednice. Na međustanici ćemo izaći te nastaviti pješke do Činovničke livade gdje ćemo imati slobodno vrijeme za sportske aktivnosti: nogomet, badminton, odbojka, stolni tenis, frizbi…
Oko 11:45 sati uputit ćemo se prema vrhu gdje ćemo se odmoriti uz ukusan ručak u restoranu Vidikovac i uživati u pogledu na Zagorje.
Oko 12:45 laganim hodom krenut ćemo prema Medvedgradu i Šestinama.
Planirani dolazak na parking kod groblja u Šestinama je u 16 sati.

20.04. Rudnik sv. Barbara
Današnji dan rezerviran je za posjet rudniku sv. Barbara. Naš autobus kreće u 8 sati s parkinga kod Doma sportova prema Rudama i rudniku sveta Barbara. U centru Ruda dočekati će nas vodič te ćemo se laganim hodom uputiti prema rudniku. Tijekom obilaska saznati ćemo sve zanimljivosti o bogatoj prošlosti i tradiciji rudarenja u Rudama te geološkoj raznolikosti uz zorne prikaze stijena i minerala. Možda susretnemo i bergmane, patuljasta bića koja su se kretala nekadašnjim rudarskim rovovima i ometala rudare u svakodnevnim poslovima. Nakon obilaska saznati ćemo kako se radi najpoznatiji rudarski kolač na svijetu – rudarska greblica a kovači će nam prezentirati što se radilo s rudačom koju su izvadili iz rudnika. Povratak prema autobusu te odlazak do kleti Poljanica na ručak. Slobodno vrijeme za igru i druženje na otvorenom. Odlazak preko Kotara i Manje Vasi do vidikovca iznad Samobora. Potrebno je popeti se na piramidu s koje se pruža prekrasan pogled na Stari grad Samobor, okolicu Samobora i okolne županije. Polazak za Zagreb je oko 15 sati, te je očekivani povratak u 16 i 30 na parking Doma sportova.

21.04. Extreme Centar
Vrijeme je za pravu zabavu!
U Extreme centru čeka nas borba u ljudskom križić kružiću, ljudskom stolnom nogometu i paintballu! Paintball je uzbudljiva igra gađanjem kuglica u boji, igra se odvija u šumskom terenu koji čine umjetni zakloni u kombinaciji sa prirodnim zaklonima. Gađat ćemo i mete airsoft puškom gdje je jako bitna koncentracija i samokontrola, te se okušati u streličarstvu i bacanju sjekira (samo za starije). Svi će imati priliku popeti se na umjetnu stijenu – prije početka instruktori upoznaju sudionike sa tehnikama penjanja i načinom korištenja opreme. Stijena je umjetno konstruiran zid sa grifovima za ruke i noge pričvršćenih na multipleks ploče. Svaki penjač penje se sa zaštitnim pojasom te je osiguran sa penjačim užetom od strane instruktora pomoću kojeg se nakon završenog penjanja sigurno spušta. Krećemo s Doma sportova u 8 sati, a povratak je predviđen oko 16 i 30.
*Napomena: ukoliko se ne slažete da dijete sudjeluje na nekoj aktivnosti molimo napisati u napomenu. 

22.04. Aqua Vivae
Zadnji dan je već tradicionalno rezerviran za posjet Krapinskim toplicama – Aquae Vivae. Vrijeme je za valove, tobogane i kupanje!
Polazak je u 8:00 sati s parkinga Doma sportova.
Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijeli dan uz pauzu za ručak.
Polazak prema Zagrebu planiran je oko 15 sati, a dolazak na parking Doma sportova oko 16 i 30.

*u slučaju lošeg vremena i kiše program ćemo prilagoditi uvjetima

Cijena: 980,00 kn

U cijenu je uključeno:

  • program, vodstvo i ručak (pileći i rizibizi) na Sljemenu,
  • program i vodstvo u Rudama i ručak u Klet Poljanica (roštilj + krumpirići)
  • ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
  • sve aktivnosti i ručak u Extreme Centru (pizza)
  • svakodnevni prijevoz autobusom,
  • osiguranje,
  • cjelodnevni nadzor i pratnja,
  • organizacija i animacija

Prijava nije potpuna bez uplate akontacije.
Ostatak iznosa potrebno je uplatiti do 3 dana prije početka programa.

Program je moguće otkazati uz puni povrat novaca do 7 dana prije početka.
U slučaju odustajanja unutar 7 dana prije početka vraćamo iznos bez akontacije.

*uplatom akontacije prihvaćate ove navedene uvjete poslovanja

« of 2 »