fbpx

Sport&Fun kamp 2020.

Ove godine dva termina – dva različita programa! 5 dana uz puno smijeha i zabave!
Provedite zadnje dane prije početka nove školske godine u društvu svojih vršnjaka!

Termini: 24.08. – 28.08. i 31.08. – 04.09.2020.

U nastavku možete saznati gdje vas sve vodimo i što vas sve očekuje u Sport & Fun kampu!

Program 24.08. – 28.08.2020.:

Prvi dan vas vodimo u planinarsku avanturu. Nalazimo se u 8:15 na Mihaljevcu te ZETovim autobusom u 8:30 krećemo prema vrhu Medvednice.
Kod Stare Lugarnice ćemo pješice nastaviti istraživanje planinarskih staza Medvednice. Prošetat ćemo vrhom Medvednice do male Hunjke gdje ćemo imati slobodno vrijeme za sportske aktivnosti: nogomet, badminton, odbojka, stolni tenis, frizbi... Ukoliko će to biti moguće, nastavit ćemo našu šetnju do Horvatovih stuba, te se vratiti do Činovničke livade i uputit se prema vrhu gdje ćemo se odmoriti uz ukusan ručak u restoranu Vidikovac i uživati u pogledu na Zagorje. Oko 15 sati uputit ćemo se prema autobusnoj stanici, i ZETovim autobusom spustiti do Mihaljevca.
Planirano vrijeme povratka na Mihaljevac je 15:30.

Današnji dan rezerviran je za valove, tobogane i kupanje!
Polazak je u 8:00 sati s parkinga Doma sportova.
Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijeli dan uz pauzu za ručak.
Polazak prema Zagrebu planiran je oko 15 sati, a dolazak na parking Doma sportova oko 16 i 30.

Nakon dana provedenog u bazenu vrijeme je za skakanje!
Treći dan rezerviran je za najveći zabavni centar u Europi – Amazinga! Samo za nas Amazinga će svoja vrata otvoriti u 9 sati! Okupljanje djece počinje u 8 i 30 ispred paviljona 36 na Zagrebačkom Velesajmu.
Preko 11000m2 i 15 atrakcija – Trampolin park, Laser Tag, Dodgeball, Wipe out, climbing zona, Soft Play poligon, adrenalinski park i mnoge druge…
Malo ćemo odmoriti naše noge uz ručak u restoranu parka kako bi bili spremni za aktivno popodne gdje nas čeka program pun natjecanja sve do 16 sati!
Odlazak kući predviđen je od 16 sati ispred paviljona 36.

Četvrtak – dan za istraživanje! Jedinstveno nalazište sumpora i ugljena, bogata rudarska tradicija, vrijedni fosilni i arheološki nalazi neprocjenjivo su bogatstvo na jednome mjestu! Bogatu i mnogima nepoznatu povijest Radoboja doživjet ćemo u Muzeju Radboa! Planirani polazak je u 8 sati s parkinga Doma sportova.
Postav muzeja sastoji se od reprezentativnih predmeta iz prošlosti Radoboja koji su predstavljeni putem multimedijalnosti i tehnologijske inovativnosti. Na radionici “Svjetlo u tunelu” naučiti ćemo čime i na koji način su rudari osvjetljavali rudarske tunele. Izradit ćemo svoje lampice, a kada se one posuše moći ćete ih preuzeti u prostorijama Medosporta. U parku ispred muzeja upoznat ćemo se s raznim interaktivnim igricama na temu prirode i učenja o prirodi.
Odmoriti ćemo uz ručak u restoranu Stara škola. Slobodno vrijeme za igru i polazak prema Zagrebu.
Predviđeni povratak je oko 16 i 30 na parking Doma sportova.

Vrijeme je za još jedno kupanje! Naš autobus kreće u 8 sati s parkinga kod Doma sportova prema Termama Jezerčica!
Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijelo prijepodne.
Nakon kupanja čeka nas najpoznatija pizza u Zagorju u Pizzeriji Oro – Goro, te nakon kratkog odmora krećemo prema Zagrebu.
Očekivani povratak je u 16 i 30 na parking Doma sportova.

U cijenu je uključeno:

- program, vodstvo i ručak (pileći i rizibizi) na Sljemenu, karta ZET autobus,
- ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
- posjet Amazinga parku sa svim aktivnostima, čarapicama i ručkom (pohano+pomfri),
- ulaznica za Muzej Radboa i radionice
- ručak u restoranu "Stara škola" (pljeskavica, pomfri i palačinka),
- ulaznica u Terme Jezerčica,
- ručak u pizzeriji Oro Goro (pizza šunka+sir)
- prijevoz autobusom Sljeme, Aqua Vivae, Muzej Radboa, restoran "Stara škola", Terme Jezerčica, Oro Goro
- osiguranje,
- cjelodnevni nadzor i pratnja,
- organizacija i animacija.

Program 31.08. – 04.09.2020.:

Prvi dan vas vodimo u još jednu planinarsku avanturu i istraživanje Medvednice.
Nalazimo se u 8:15 na Mihaljevcu te ZETovim autobusom u 8:30 krećemo prema vrhu Medvednice. Kod Stare Lugarnice ćemo pješice nastaviti istraživanje planinarskih staza Medvednice.
Istražit ćemo jedan od najpoznatijih puteva Medvednice – Erberov put. Nastavit ćemo našu šetnju do Horvatovih stuba, te se vratiti do Činovničke livade gdje ćemo imati slobodno vrijeme za sportske aktivnosti: nogomet, badminton, odbojka, stolni tenis, frizbi... Oko 13 sati uputit ćemo se prema vrhu gdje ćemo se odmoriti uz ukusan ručak u restoranu Vidikovac i uživati u pogledu na Zagorje.
Oko 15 sati uputit ćemo se prema autobusnoj stanici, i ZETovim autobusom spustiti do Mihaljevca. Planirano vrijeme povratka na Mihaljevac je 15:30.

Današnji dan rezerviran je za valove, tobogane i kupanje!
Polazak je u 8 sati s parkinga Doma sportova. Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijeli dan uz pauzu za ručak.
Polazak prema Zagrebu planiran je oko 15 sati, a dolazak na parking Doma sportova oko 16 i 30.

Treći dan rezerviran je za odlazak u adrenalinski park. Polazak je u 8 sati s parkinga Doma sportova, a povratak oko 16 i 30.
Aktivnosti u ovom danu su već poznate: paintball, ljudski stolni nogomet, vožnja autića, penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, a ove godine novost je i Zorb Bubble nogomet! Za paintball ćemo koristiti opremu prilagođenu djeci, tzv. Low impact markere (puške za paintball), tako da ne morate brinuti o modricama-neće ih biti. Naravno, korištenje zaštitne opreme biti će obavezno. Ljudski stolni nogomet igra se na za to posebno izgrađenom igralištu dimenzija 10x5,5 metara, te je replika igre “stolni nogomet” u prirodnoj veličini. Biti će to nezaboravna zabava uz puno smijeha i navijanja! Auto utrke auto-biciklima “Berg” biti će još jedna uzbudljiva aktivnost ovog dana! Za penjanje na umjetnu stijenu koristiti ćemo atestiranu alpinističku opremu prilagođenu djeci, dok će vas iskusni treneri provesti kroz tajne streličarstva.
U pauzi od aktivnosti odmoriti ćemo se uz ukusan ručak u čijoj pripremi ćemo i sami sudjelovati! Kreirat ćemo Medosport hamburgere kakve još niste probali!

Četvrtak – dan za istraživanje! Naš autobus kreće u 8 sati kod Doma sportova, a kroz dan saznati ćemo sve vezano za seljačke bune i život seljaka, plemstvo i crkvu u razdoblju feudalizma, te upoznati predmete koji dokumentiraju stanje na zagorskim posjedima nakon ukinuća kmetstva.
U radionici „Upoznajte srednjovjekovno oružje“ upoznati ćemo se s oružjem i vojnom opremom srednjeg vijeka, čemu služi pancir, oklopi, kako se koristi mač, kako se postaje vitez, a tko želi moći će i probati baratati mačem.
Nakon zanimljivog jutra čeka nas najpoznatija pizza u Zagorju u Pizzeriji Oro – Goro, te nakon kratkog odmora krećemo prema Zagrebu.
Očekivani povratak je u 16 i 30 na parking Doma sportova.

Vrijeme je za još jedno kupanje i zadnji dan našeg ljetnog programa! Naš autobus kreće u 8 sati s parkinga kod Doma sportova prema najvećem vodenom svijetu zabave - Termama Tuhelj.
Očekuje nas osvježenje i zabava na osam vanjskih i unutarnjih bazena s termalnom vodom, brojnim vodenim atrakcijama, toboganima…
Planirani dolazak u terme je oko 9 sati te ćemo na bazenu provesti cijeli dan uz pauzu za ručak.
Očekivani povratak je u 16 i 30 na parking Doma sportova.

U cijenu je uključeno:

- program, vodstvo i ručak (pileći i rizibizi) na Sljemenu, karta ZET autobus,
- ulaznica i ručak (bolonjez + salata + palačinka) u Termama Aqua Vivae,
- posjet Vision land paintballu sa svim aktivnostima i ručkom (hamburgeri),
- ulaznica za Muzej seljačkih buna i radionice,
- ručak u pizzeriji Oro Goro (pizza šunka+sir),
- ulaznica u Terme Tuhelj s ručkom (pileća prsa + pomfri + kolač),
- prijevoz autobusom Sljeme, Aqua Vivae, Vision land, Muzej Seljačkih buna, Oro Goro, Terme Tuhelj
- osiguranje,
- cjelodnevni nadzor i pratnja,
- organizacija i animacija.

Kako nam je bilo prošle godine 🙂

« of 3 »