fbpx

Zimski kamp Krvavec

Potreba djeteta za kretanjem, druženjem i učenjem je prirođena osobina i javlja se od najranijih dana života. Kombinacijom vježbi i različitim igrama iz raznih područja pokušavamo zadovoljiti ranije navedenu potrebu i interes djece te zadatke višestranog fizičkoga odgoja. Upravo se taj aspekt potrebe djece pokušava zadovoljiti kroz naš zimski kamp. Skijanje je izvrstan oblik rekreacije i jedan od najboljih načina za provesti vrijeme na snijegu i svježem zraku.

Naš zimski kamp namijenjen je djeci 6 – 14 godina. Djeca su podijeljena u homogenizirane skupine od 8 do 10 djece, grupe su mješovite (djevojčice i dječaci zajedno), podijeljeni po godinama i pod nadzorom stručnog voditelja i licenciranih učitelja. Program provode profesori kineziologije i licencirani učitelji skijanja članovi Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu.

TERMIN: 26. – 29.12.2021.

Skijalište Krvavec:
Na Kaminsko-Savinjskim Alpima, sjevero-istočno od Kranja, sa predivnim pogledom na Ljubljansku dolinu te na vrhove Julijskih i Kaminskih Alpa, smješten je Krvavec jedno od najboljih skijališta u Sloveniji. Taj status potvrđuje i činjenica da je upravo Krvavec dobitnik nagrade Kristalne snježne pahuljice koja se dodjeljuje najboljim skijalištima u Sloveniji.
Krvavec ima sveukupno 35 km staza, od čega najviše otpada na crvene i crne staze. Uz gondolu, novi šesterosjed i četverosjed po skijalištu još voze i četiri dvosjeda nešto starijeg datuma, jedan jednosjed i tri tanjurića.
Ovo skijalište ima reputaciju kao skijalište za naprednije skijaše, a svoju reputaciju “skijališta za znalce” Krvavec je stekao ne samo strmijim stazama, već i činjenicom da u prošlosti ovdje nije postojalo pravih mjesta za početnike i djecu. No u proteklih nekoliko godina Krvavec je po tom pitanju napravio veliki iskorak.
Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, odličan skijaški poligon za sve uzraste.

Pansion Tia:
Autohtona kuća koja se svojim izgledom i ambijentom potpuno uklapa u zimsku idilu koju nam nudi skijalište Krvavec. Kuća se nalazi direktno na ski stazi iznad staze za početnike i dječje vučnice Luža.
Hrana je prava domaća i sve je toliko ugodno da je pravi užitak boraviti sa pogledom na žičare i staze koje su u neposrednoj blizini.
U pansionu Tia smještaj je u višekrevetnim sobama od 2 do 10 ležaja. U zajedničkoj društvenoj sobi je TV za gledanje crtića i igranje igraćih konzola. Također u sobi se nalaze stolovi i stolice smještene idealno za igranje društvenih igara ili za popodnevnu malu školu. U podrumu se nalazi prostorija za disko gdje je omogućeno puštanje glazbe uz pripadajuću rasvjetu.

PROGRAM ŠKOLE:
09:00 – 12:00 ski ili board škola
12:00 – 13:00 pauza za ručak
13:00 – 16:00 ski ili board škola
Od 16.00 povratak u sobe, odmor, večera, večernja animacija…
Zadnji dan je završno natjecanje s podjelom diploma i medalja,

U ARANŽMAN UKLJUČENO:
– 3 x puni pansion + ručak
– neograničen čaj
– autobusni prijevoz iz Zagreba
– 4 dana ski pass Krvavec
– cjelodnevna škola skijanja ili snowboarda s učiteljima na hrvatskom jeziku
– medalje i diplome
– večernja animacija i pedagoška briga o djeci za cijelo vrijeme trajanja kampa (0-24)
– popust kod iznajmljivanja opreme (obavezno najaviti kod prijave)

***Moguća doplata za osiguranje od otkaza putovanja, navesti u prijavi u napomeni ukoliko želite.
**Sva djeca sa sobom moraju imati europsku karticu zdravstvenog osiguranja (plava kartica) ili uplatiti zasebno zdravstveno osiguranje.

Cijena: uskoro!