Zimski kamp Krvavec

Zimski kamp Krvavec ponovno je tu i ove godine!

Zajedno se družimo, skijamo i zabavljamo!

Zimski kamp Medosport Krvavec namijenjen je za svu djecu između 5 i 15 godina bili oni skijaši ili ne! Djeca se s nama druže, upoznaju nove prijatelje, osamostaljuju. Učimo ih da se brinu sami o sebi, kao što smo i mi učili kada smo kao djeca išli na skijanje. I tako nastavili već 20 godina svaku zimu ponovo sa smiješkom na licu. I da se malo pohvalimo; neki koji su krenuli ovako s nama, uz trud i trening dogurali su do skijaške reprezentacije..

Termin: 26. – 29.12.2022.
Cijena: 2980,00 kn

ŠKOLA SKIJANJA:
Na kampu skijamo cijeli dan u homogenim grupama od 8 djece (djevojčice i dječaci). Djeca su podijeljena u grupe po godinama i prema znanju skijanja.
Školu skijanja provode profesori kineziologije i licencirani učitelji skijanja članovi Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu specijaliziranih za rad s djecom.

PROGRAM ŠKOLE:
09:00 - 12:00 ski ili board škola
12:00 - 13:00 pauza za ručak
13:00 - 16:00 ski ili board škola
Od 16.00 povratak u sobe, odmor, večera, večernja animacija…
Zadnji dan je završno natjecanje s veselom podjelom diploma i medalja.

U ARANŽMAN UKLJUČENO:
- 3 x puna pansiona + zadnji dan ručak prije puta
- autobusni prijevoz Zagreb – Krvavec – Zagreb
- 4 dana ski pass Krvavec
- cjelodnevna škola skijanja ili snowboarda s učiteljima na hrvatskom jeziku
- medalje i diplome
- večernja animacija i pedagoška briga o djeci za cijelo vrijeme trajanja kampa (0-24)
- popust kod iznajmljivanja opreme (obavezno najaviti kod prijave)

***Moguća doplata za osiguranje od otkaza putovanja, navesti u prijavi u napomeni ukoliko želite.

**Sva djeca sa sobom moraju imati europsku karticu zdravstvenog osiguranja (plava kartica) ili uplatiti zasebno zdravstveno osiguranje.

Pansion Tia:
Kuća se nalazi direktno na ski stazi iznad staze za početnike i dječje vučnice Luža što pansion Tia čini idealnom za nas.
Hrana je prava domaća i pravi je užitak boraviti u sobama sa pogledom na žičare i staze koje su u neposrednoj blizini. Smještaj je u višekrevetnim sobama od 2 do 10 ležaja, a mlađa djeca su smještena s učiteljima u sobama, te im oni pomažu u održavanju higijene, oblačenju i dr. Djecu dijelimo na dječake i djevojčice i tako ih smještamo u sobe. U zajedničkoj društvenoj sobi nalazi se TV za gledanje crtića i igranje igraćih konzola, te stolovi i stolice za igranje društvenih igara i druženje.