fbpx

Mountain bike kamp

Ovog ljeta, ponovno organiziramo i mountainbike kamp!
U 5 dana obići ćemo 5 različitih staza, različitih težina i uživati u ljepotama šuma oko Zagreba.
Svako prijavljeno dijete obavezno mora posjedovati svoj bicikl, kacigu i štitnike! Uz to, obzirom na specifičnost terena, kamper mora imati napredno znanje vožnje bicikla i biti u mogućnosti voziti bicikl po šljunku, šumi, blatu…

TERMIN: 28.06.- 02.07.2021. (POPUNJENO) i 05.07. – 09.07.2021.

 

Mountain bike kamp namijenjen je djeci starijoj od 10 godina, koja imaju svoj planinski bicikl, te napredno znanje vožnje bicikla. Zbog sigurnosti djece zaštitna oprema je obavezna (rukavice, kacige, štitnici i dr.). Cilj ovog kampa je djeci koja nemaju priliku naučiti vještine upravljanja biciklom na šumskom terenu, pružiti jedno novo početno iskustvo kako ne bi bili opasni za sebe i druge uz puno zabave i veselja.

Napredno znanje vožnje bicikla je uvjet za prijavu. To je najzahtjevniji dio kampa, kako tehnički, tako i fizički uz određenu dozu opasnosti, jer se djeca voze kroz šumu, naravno sve uz stručnu pratnju koja je u hrvatskim okvirima najbolje što možemo dobiti. Treneri ovog dijela kampa su aktivni natjecatelji downhill utrka u regiji.

Program je napravljen kako bi djeca prošla 5 različitih staza, te zadnji dan, ako nam to uvjeti i znanje naših kampera dopuste, spust sa vrha Sljemena. Kamperi su podijeljeni prema znanju i dobi u više grupa – napredne i slabije napredne. Staze su poredane po težini i po danima: Maksimir, Kustošija, Dotršćina, Vrapče/Podsused, Sljeme(vrh). Ostavljamo i mogućnost promjene trasa ako se ustanovi da su prezahtjevne za naše kampere. Nakon ture biciklisti zajedno s ostalom djecom na kampu imaju ručak i kasnije idu na plivanje. Program počinje u 8.30 sati.

Broj djece po grupi 4-6.

Dječji kamp Medosport zadržava pravo da otkaže ili prebaci Mountain bike kamp na drugi tjedan, ako se ne prijavi minimalno 8 djece za tjedan koje bi onda podijelili u 2 grupe.

Cijena kampa: 900 kn

« of 5 »