fbpx

Škola plivanja

ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU OD 5 – 12 GODINA (PREDŠKOLSKA I MLAĐA ŠKOLSKA DOB)

Škola plivanja “MEDOSPORT” postoji već više od 15 godina u sklopu ljetnog kampa Medosport. Za to su vrijeme naši treneri s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom naučili plivati preko 5500 djece u dobi od pet do dvanaest godina.

Školu plivanja radimo po tzv. “Dabrovoj metodi” koja je inovativna metoda da se dijete što prije sigurno osjeća u vodi. Prvo radimo vježbe disanja koje se koristite dok se ne automatizira kretnja plivačkih tehnika. Tom metodom dobili smo povećanje broja djece koja su “proplivala”.
Škola od 5 dana daje djeci osnovno znanje kako se održati na površini i kretati se kroz vodu najosnovnijom tehnikom. Za automatizaciju motoričkih pokreta u plivanju potrebno je s djetetom ići još 4-5 puta na bazen i vježbati s njim po našim uputama da bi ono bilo sigurno u vodi, jer u protivnom kroz dva do tri tjedna djeca će zaboraviti naručeno.
Svako dijete je individua za sebe i ima svoj put i vrijeme koje je potrebno da u potpunosti savlada školu plivanja odnosno samostalno prepliva bazen od 25m.

Za naprednije korištenje tehnika plivanja potrebno je pohađati još koji ciklus napredne škole plivanja gdje s djecom radimo na savladavanju tehnika.
Nakon toga sve koji žele uključujemo u plivačke klubove prema mjestu stanovanja.

Program se održava na bazenima Svetice!

Termini:
8. termin: 10. – 14.06.2024. pon – pet 19-20 sati – POPUNJENO
9. termin: 17. – 21.06.2024. pon – pet 19-20 sati – POPUNJENO
10. termin: 17. – 21.06.2024. pon – pet 17:50-18:50 sati – POPUNJENO
11. termin: 24. – 28.06.2024. pon – pet 19-20 sati – lista čekanja

* broj polaznika ograničen je na 20 djece!

Cijena: 53€

Ponuda uključuje:
– škola plivanja po 55 min dnevno
– rekvizite za plivanje (potrebno je imati svoju kapu za plivanje)
– ulaznica za bazen
– stručno educirane trenere
– obavezno osiguranje
– završnu provjeru znanja i dodjelu diploma i medalja

  PODACI O RODITELJU:

  PODACI O POLAZNIKU:

  **Prijava nije potpuna bez uplate punog iznosa na račun društva.
  Program je moguće otkazati uz puni povrat novaca do 3 radna dana prije početka.
  U slučaju da se dijete razboli prilikom provedbe intenzivnog programa, a sudjelovalo je do dva dana vraćamo 15€.
  Nakon toga nema povrata novaca. U slučaju da se dijete ozljedilo na programu vraćamo novac za onoliko dana koliko dijete nije prisustvovalo programu.

  Promjena termina moguća je do 3 radna dana prije početka upisanog programa.

  Plivanje je sport koji skladno razvija sposobnosti djece s naglaskom na opću motoriku i koordinaciju, te pravilan razvoj. Samim je time idealan izbor za djecu predškolske i mlađe školske dobi kao bazičan sport. Osim što razvija navedene sposobnosti, plivanje je  vrlo zabavan sport, posebno škola plivanja u ovom obliku. Naše podučavanje i metode posebno su dobro prihvaćene kod djece koja imaju određeni strah od vode.

  Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod KLASOM: 601-02/19-03/00853 i URBROJ-em: 533-06-20-0004.
  Nakon završene škole plivanja, djecu kojoj se posebno svidi ovaj sport usmjeravamo u sportske klubove koji se bave navedenom sportskom aktivnošću.

  « of 2 »