Škola plivanja

ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU OD 5 – 12 GODINA

  PODACI O RODITELJU:

  PODACI O POLAZNIKU:

  ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU OD 5 – 12 GODINA (PREDŠKOLSKA I MLAĐA ŠKOLSKA DOB)

  Škola plivanja “MEDOSPORT” postoji već više od 15 godina u sklopu ljetnog kampa Medosport. Za to su vrijeme naši treneri s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom naučili plivati preko 5500 djece u dobi od pet do dvanaest godina.

  Plivanje je sport koji skladno razvija sposobnosti djece s naglaskom na opću motoriku i koordinaciju, te pravilan razvoj. Samim je time idealan izbor za djecu predškolske i mlađe školske dobi kao bazičan sport. Osim što razvija navedene sposobnosti, plivanje je  vrlo zabavan sport, posebno škola plivanja u ovom obliku. Naše podučavanje i metode posebno su dobro prihvaćene kod djece koja imaju određeni strah od vode.

  Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod KLASOM: 601-02/19-03/00853 i URBROJ-em: 533-06-20-0004.
  Nakon završene škole plivanja, djecu kojoj se posebno svidi ovaj sport usmjeravamo u sportske klubove koji se bave navedenom sportskom aktivnošću.

  Program se održava na bazenima Svetice!

  Školu plivanja radimo po tzv. “Dabrovoj metodi” koja je inovativna metoda da se dijete što prije sigurno osjeća u vodi. Prvo radimo vježbe disanja koje se koristite dok se ne automatizira kretnja plivačkih tehnika. Tom metodom dobili smo povećanje broja djece koja su “proplivala”.
  Škola od 5 dana daje djeci osnovno znanje kako se održati na površini i kretati se kroz vodu najosnovnijom tehnikom. Za automatizaciju motoričkih pokreta u plivanju potrebno je s djetetom ići još 4-5 puta na bazen i vježbati s njim po našim uputama da bi ono bilo sigurno u vodi, jer u protivnom kroz dva do tri tjedna djeca će zaboraviti naručeno.
  Svako dijete je individua za sebe i ima svoj put i vrijeme koje je potrebno da u potpunosti savlada školu plivanja odnosno samostalno prepliva bazen od 25m.

  Za naprednije korištenje tehnika plivanja potrebno je pohađati još koji ciklus napredne škole plivanja gdje s djecom radimo na savladavanju tehnika.
  Nakon toga sve koji žele uključujemo u plivačke klubove prema mjestu stanovanja.

  Ponuda uključuje:

  – škola plivanja po 55 min dnevno
  – rekvizite za plivanje (potrebno je imati svoju kapu za plivanje)
  – ulaznica za bazen
  – stručno educirane trenere
  – obavezno osiguranje
  – završnu provjeru znanja i dodjelu diploma i medalja

  Termini:
  1. termin: 17. – 21.04.2023. 19 – 20 sati
  2. termin: 24. – 28.04.2023. 19 – 20 sati
  3. termin: 02. – 05.05.2023. 19 – 20 sati ( 4 dana, cijena: 40€ )

  * broj polaznika ograničen je na 20 djece!

  Cijena: 50€

  **Prijava nije potpuna bez uplate punog iznosa na račun društva.
  Program je moguće otkazati uz puni povrat novaca do 3 radna dana prije početka.
  U slučaju da se dijete razboli prilikom provedbe intenzivnog programa, a sudjelovalo je do dva dana vraćamo 15€.
  Nakon toga nema povrata novaca. U slučaju da se dijete ozljedilo na programu vraćamo novac za onoliko dana koliko dijete nije prisustvovalo programu.

  Promjena termina moguća je do 3 radna dana prije početka upisanog programa.