fbpx

Privatni sati skijanja

Individualni sati u Italiji i na Sljemenu

Individualni sati omogućuju skijaškim učiteljima da se potpuno posvete polazniku te prilagode poduku potrebama polaznika. Na taj način napredak je puno brži i kvalitetniji, te se u samo par sati može postići veliki napredak. Individualni sati pogodni su kako za početnike, tako i za sve iskusnije skijaše koji žele naučiti nešto novo ili samo usavršiti tehniku. Individualna poduka održava se po dogovoru, a termine je moguće dogovoriti ranije telefonski ili putem maila. Također, moguće je dogovoriti i na licu mjesta ukoliko u tom trenutku ima slobodnih učitelja na raspolaganju.

U Italiji, za vrijeme praznika mogući su privatni sati cijeli dan. Ukoliko želite određenog učitelja koji vodi grupu, on je tu za Vas od 9 do 10 ili 15 do 16 sati. Preporuka je dogovoriti sate ranije kako ne bi ostali bez željenih sati, te kako bi i mi mogli osigurati učitelja.
Cijena sata: 45€
Cijena blok sata: 80€
Cijena jednog sata 2 osobe: 80€
Svaka sljedeća osoba nadoplata 35€

Na Sljemenu individualnu poduku radimo od početka do kraja sezone, ovisno o uvjetima. Također, zbog velike gužve poželjno je dogovoriti sate ranije telefonski.
Kontakt osoba za Sljeme privatni sati: Ana Marija 098/1745-762
Cijena sata: 40€