fbpx

Škola rolanja za vrtiće

Rolanje je, kao i klizanje, sport koji skladno razvija motoričke sposobnosti s posebnim naglaskom na ravnotežu i koordinaciju, te je upravo zbog toga idealan izbor za djecu predškolske i mlađe školske dobi. Osim što razvija navedene sposobnosti, rolanje je vrlo zabavan, popularan i zdravi sport, te smo s ciljem još veće popularizacije ovog sporta odlučili ponuditi školu rolanja vrtićima grada Zagreba.

Škola rolanja MEDOSPORT postoji već 14 godina u sklopu ljetnog kampa Medosport, a zadnjih godina organiziramo i specijaliziranu školu rolanja za djecu predškolske i mlađe školske dobi u proljetnim i jesenskim mjesecima kad nije toliko vruće, jer zaštitna oprema (kacige i štitnici) uvelike otežava bavljenje sportom u ljetnim mjesecima.

Koliko smo upoznati sa stanjem škola rolanja u Zagrebu kotiramo kao najveća škola jer imamo svoju dvoranu koja služi isključivo za rolanje i inline hockey. Kroz našu školu rolanja naši treneri, s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom, naučili su rolati preko 6500 djece u dobi od tri i pol do dvanaest godina. U suradnji sa vrtićima grada Zagreba kroz našu školu rolanja godišnje prođe oko 1200 – 1400 djece. Nakon završene škole rolanja, djecu kojoj se posebno svidi ovaj sport usmjeravamo u
sportske klubove koji se bave navedenom sportskom aktivnošću.

Škola se provodi uz primjenu najviših kinezioloških i pedagoških standarda u dvorani i na podlozi koja je namijenjena samo za rolanje i hokej (na rolama), u kontroliranim i iznimno sigurnim uvjetima. Mjesto izvođenja programa je Sportski centar Kuna i SRC Megaton.
Svaka specijalizirana škola koja se bavi djecom predškolske i mlađe školske dobi mora imati dozvolu za rad. Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod KLASOM: 601-02/12-03/00196 i URBROJ-em: 533-21-12-0005.

Kao što je gore navedeno program rolanja imamo i kao sastavni dio ljetnog kampa Medosport u kojem uz 23 sastavna redovna sporta imamo i rolanje kao sport na programu. Ljetni kamp traje od 6 do 8 mjeseca, točnije 7 tjedana kroz cijeli dan. Kroz ovaj kamp prođe oko 400 djece godišnje.

Ponuda uključuje:
– prijevoz autobusom s odobrenjem za prijevoz djece (dovoz i odvoz)
– 5 dana škole rolanja po 60 – 90 min dnevno (ovisi o dobi sudionika)
– kompletnu opremu za rolanje
– stručno educirane trenere
– osiguranje od nesretnog slučaja
– završnu provjeru znanja i dodjelu diploma

Cijena: prema ponudi

 

« of 2 »