fbpx

Škola klizanja za vrtiće

Klizanje je, kao i rolanje, sport koji skladno razvija motoričke sposobnosti s posebnim naglaskom na ravnotežu i koordinaciju, te je upravo zbog toga idealan izbor za djecu predškolske i mlađe školske dobi. Osim što razvija navedene sposobnosti, rolanje je vrlo zabavan, popularan i zdravi sport, te smo s ciljem još veće popularizacije ovog sporta odlučili ponuditi školu klizanja vrtićima grada Zagreba.

Škola klizanja MEDOSPORT postoji već 5 godina u sklopu zimskog kampa Medosport.

Kroz našu školu klizanja naši treneri, s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom, naučili su klizati preko 2300 djece u dobi od tri i pol do dvanaest godina. U suradnji sa vrtićima grada Zagreba kroz našu školu rolanja godišnje prođe oko 600 djece. Nakon završene škole klizanja, djecu kojoj se posebno svidi ovaj sport usmjeravamo u
sportske klubove koji se bave navedenom sportskom aktivnošću.

Škola se provodi uz primjenu najviših kinezioloških i pedagoških standarda u dvorani, u kontroliranim i iznimno sigurnim uvjetima. Mjesto izvođenja programa je Sportski centar Kuna, Jozefa Antalla bb, Zagreb (kod klizališta Velesajam)..

Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod KLASOM: 601-20/18-03/00438 i URBROJ-em: 533-05-18-0002.

Ponuda uključuje:
– prijevoz autobusom s odobrenjem za prijevoz djece (dovoz i odvoz)
– 5 dana škole klizanja po 60 – 90 min dnevno (ovisi o dobi sudionika)
– kompletnu opremu za klizanje
– stručno educirane trenere
– osiguranje od nesretnog slučaja
– završnu provjeru znanja i dodjelu diploma

Cijena: prema ponudi 

« of 3 »