fbpx

Škola klizanja

ŠKOLA KLIZANJA ZA DJECU 4 – 13 GODINA

Hokej na ledu, umjetničko ili sinhronizirano klizanje Vam zvuče kao super zimski sportovi? Ili možda samo želite da Vaše dijete nauči klizati ove zime? Na pravoj ste adresi! Mi smo cijelog života na klizaljkama, a cilj nam je svoje znanje i ljubav prema ledu prenijeti na što više klinaca i klinceza i od njih napraviti prave male sportaše.

ZAŠTO KLIZANJE?
Osim što je zabavano, klizanje je, kao i rolanje, sport koji razvija motoričke sposobnosti s posebnim naglaskom na ravnotežu i koordinaciju. Upravo zbog toga idealan je sport za djecu predškolske i mlađe školske dobi.

ZAŠTO MEDOSPORT?
Kroz školu klizanja Medosport koja postoji već više od 15 godina, naši treneri naučili su klizati na tisuće djece u dobi od 4 do 13 godina. Školu klizanja provodimo uz primjenu najviših kinezioloških i pedagoških standarda u dvorani, u kontroliranim i iznimno sigurnim uvjetima. Naši su treneri profesionalci: sportaši, klizači, hokejaši, iskusni u radu s djecom.

GDJE i ŠTO?
Uskoro – nova lokacija!

Škola traje četiri dana i uključuje:
– kompletnu opremu za klizanje (kaciga i klizaljke)
– stručno educirane trenere
– osiguranje od nesretnog slučaja za vrijeme škole klizanja
– završnu provjeru znanja i dodjelu diploma

Cijena: Uskoro

Termini:
Uskoro!

PRIJAVA:

  PODACI O RODITELJU:

  PODACI O POLAZNIKU:

  Veličina noge djeteta


  **Prijava nije potpuna bez uplate punog iznosa na račun društva.

  Program je moguće otkazati uz puni povrat novaca do 5 dana prije početka.
  U slučaju covid-a i izolacije uz predočenje dokumentacije prije početka termina prebacujemo dijete na sljedeći mogući termin.
  U slučaju odustajanja iz bilo kojeg razloga unutar 3 dana prije početka nema povrata novaca.
  U slučaju da se dijete razboli prilikom provedbe  programa, a sudjelovalo je do dva dana vraćamo 13€
  Nakon toga nema povrata novaca. U slučaju da se dijete ozlijedilo na programu vraćamo novac za onoliko dana koliko dijete nije prisustvovalo programu.

  Promjena termina moguća je do 7 dana prije početka upisanog programa.

  *uplatom iznosa prihvaćate ove navedene uvjete poslovanja

  Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod KLASOM: 601-20/18-03/00438 i URBROJ-em: 533-05-18-0002.
  Nakon završene škole klizanja, djecu kojoj se posebno svidi ovaj sport usmjeravamo i povezujemo sa sportskim klubovima kojima je klizanje temelj. Na ovaj način, nakon osnovne edukacije u sportu, djeca koja to žele mogu nastaviti svoj put na ledu, sve do prvih rezultata.

  « of 2 »