fbpx

Škola skijanja – Marilleva
19.02. – 24.02.2023. (6 dana)

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU MEDOSPORT

Dječji vrtić je namijenjen djeci početnicima od 3.5 do 4,99 godina kojoj je boravak na snijegu ograničen mnogim čimbenicima kao što su karakter djeteta, povezanost s roditeljima, animacija za skijanje i dr. Jako je važno da roditelji prvi dan budu s učiteljima da vidimo kako će dijete reagirati na nove zahtjeve i sredinu.

Vrtić traje 6 dana s dnevnom podukom skijanja od 10:00 – 13:30 sati. Za djecu u vrtiću organizirani su razni poligoni i igre kako bi što prije prihvatili boravak na snijegu, te kasnije animacija i daljnje savladavanje plana škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima.
Djeca su smještena u grupi od 6 polaznika, što u potpunosti zadovoljava sve njihove potrebe za sretan boravak na snijegu.
Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla to pojesti.

*Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi.

Cijena dječjeg vrtića po osobi iznosi: 2000,00 kn (uplata akontacije u iznosu 600kn na račun društva prilikom rezervacije)

SKI ŠKOLA MEDOSPORT
Škola skijanja Medosport je škola s licenciranim hrvatskim učiteljima za početnike i napredne skijaše, te ima dugogodišnje iskustvo u radu sa svim profilima i uzrastima skijaša. Naša škola bazirana je na modernom i efektivnom podučavanju.
Posebnost škole je freeride skiing zona za odlične skijaše ukoliko nam vremenski uvjeti to dopuste.
Polaznici škole skijanja: djeca iznad 5 godina.
Škola traje 6 dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak).
Polaznici ski škole su raspoređeni u grupama prema znanju skijanja i starosti. Nastojimo udovoljiti svima ukoliko je to moguće.
Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.

Minimalan broj polaznika škole skijanja je 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja.

U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.

U mogućnosti smo organizirati i snowboard školu ukoliko se prijavi minimalno 6 osoba približno istog znanja.

Cijena ski škole po osobi iznosi: 1820,00 kn (uplata akontacije u iznosu 600kn na račun društva prilikom rezervacije)

Ukoliko Vam je potreban smještaj molimo Vas da kontaktirate našeg partnera.
Za ponudu kliknite na logo agencije.