fbpx

Škola skijanja – Passo Tonale
06. – 13.01.2024.
i 17. – 24.02.2024.

Za uživanje u snježnim padinama na čistom planinskom zraku, dok vam snijeg pucketa pod nogama, nije važna dob. U skijanje se zaljube svi. A sve što vam za to treba je znanje i pozitivna energija koje naši učitelji imaju napretek.

SKI VRTIĆ MEDOSPORT
Dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. Manja djeca zaslužuju poseban tretman jer će njihov odnos sa snijegom biti uvjetovan raznim čimbenicima, primjerice karakterom djeteta, koliko mu fale mama i tata i koliko mu se skijanje sviđa.

U Medosport SkiVrtiću zato je na dnevnom redu samo zabava! Zadaća naših učitelja je učiniti snijeg i skijanje toliko zabavnim da će vaše dijete navečer zaspati dok vam prepričava sve zgode, sretno, umorno i s novim iskustvom pod pojasom.

SkiVrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Djeca su smještena u maloj grupi od šest polaznika, što im osigurava punu pozornost našeg instruktora. Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla povratiti snagu.

*Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi.
Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.

Cijena: 265,00€

SKI ŠKOLA MEDOSPORT
Škola skijanja Medosport namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Kako bi svi uzrasti mogli uživati snježne izazove prilagođene njihovoj dobi, polaznici su podijeljeni u grupe prema starosti i znanju skijanja i tu nastojimo udovoljiti svima što je najviše moguće. A kada se slože ekipe – krećemo u akciju!

Učenje temeljimo na modernom i efektivnom podučavanju pazeći na to da svako dijete prije svega stvori pozitivan odnos sa skijanjem kako bi jednog dana vi mogli skijati zajedno, skiju do skije. Naše dugogodišnje iskustvo, razredi djece koji su na skije stali pod vodstvom naših licenciranih hrvatskih učitelja i činjenica što se ovime uspješno bavimo toliko dugo – sami svjedoče o našoj kvaliteti.
Polaznici škole skijanja: djeca iznad 5 godina.
Trajanje šest dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno).
Cijena: 245,00 €

– Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski-učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak).
– Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.
– Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja.
– U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika. Odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja.
– Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.

*Posebnost naše škole je freeride skiing zona za odlične skijaše, ukoliko nam vremenski uvjeti to dopuste.
*U mogućnosti smo organizirati i snowboard školu, ukoliko se prijavi minimalno 6 osoba približno istog znanja.

Prijave 10 dana prije polaska i na skijalištu za vrtić 300€, za školu skijanja 280€.

NAPOMENA: Ski škola počinje na platou iznas ski depoa i ski renta Noleggio by Maestri (vidi kartu).

Za ponudu smještaja kliknite na logo naše turističke agencije Sport.up.
Sve na jednom mjestu.

« of 2 »

Naš skijaški partner za opremu.
Za sve naše korisnike ski škole osigurali smo prigodne cijene u Head shopu u Zagrebu. Bacite pogled na web, pogledajte što vas zanima. Za sve detalje slobodno nas kontaktirajte na info@medosport.com.